Pameijer steunt de Roparun

24 april 2012 

Medewerkers en klanten van Pameijer zetten zich gezamenlijk in om een zo hoog mogelijke opbrengst voor de Roparun te realiseren. De opbrengst wordt gebruikt voor het doel van de Roparun: het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Hiervoor heeft Pameijer Team 60 opgericht, een team bestaande uit medewerkers en vrijwilligers van de zorginstelling. In de periode voorafgaand aan de Roparun organiseren medewerkers en cliënten van Pameijer in hun vrije tijd / dagbesteding verschillende activiteiten om geld in te zamelen. Zo worden er op de verschillende Activeringscentra sponsorartikelen gemaakt en verkocht. Ook organiseert de zorginstelling verschillende rommelmarkten en een sponsordiner.

Team 60 start op 26 mei vanuit Parijs en zal 28 mei finishen op de Coolsingel in Rotterdam. De Heer Software is medesponsor van dit project en wenst alle medewerkers en cliënten van Pameijer veel succes bij de inzamelingen.

Op www.roparun-team60.nl vindt u meer informatie over het team van Pameijer.